Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Zelfstandige, ervaren medewerker in de spuiterij – 40 uur per week

Wil jij graag werken in een veelzijdige, deskundige spuiterij? Een spuiterij die meubels, keukens en diverse kunststofonderdelen spuit. Waarbij hoge kwaliteit, deskundig advies en service hoog in het vaandel staan.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, ervaren medewerker in de spuiterij!

Wie zijn wij?
Meiling is een groeiend bedrijf dat bestaat uit drie bedrijfsonderdelen: Meesterschilders, Coating Professionals en Interieur & Decoratie. Meiling maakt mooier is onze uiting naar de klant én onze medewerkers toe! Wij bieden jou een prettige werkomgeving, leuke collega's en mooie, uitdagende projecten. Met onze jarenlange ervaring bieden we je de gelegenheid om mee te groeien met ons bedrijf en jezelf te ontwikkelen.

Wie ben jij als zelfstandige, ervaren medewerker in de spuiterij?
Jij bent een ambitieus, zelfstandig persoon, die graag vakwerk wilt laten zien in de spuiterij. Dit betekent dat jij graag proactief bent en in staat bent om kwalitatief werk te leveren. Jij helpt bij het voorbereiden van onderdelen die gespoten moeten worden en het spuiten van de producten.

Wat kan jij van ons verwachten?
De spuiterij bestaat uit een gezellig, enthousiast team én ook niet onbelangrijk… het werk wat wij verrichten is erg leuk! Daarnaast laten wij jou vrij in jouw werk, staan wij open voor vernieuwing en ontvang je van ons bijsturing waar nodig.

Interesse?
Krijg jij energie bij het lezen van deze vacature? Stuur dan je CV met motivatie naar lars@meilingputten.nl t.a.v. Lars Bakker. Voor meer informatie kun je bellen naar 0341-369000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.