Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Neem contact op met Meiling

Lees meer over spuitwerk

Meer weten over het Meiling Schilders Rendementsplan

onze projecten

Meiling: professioneel vernieuwen

Professioneel vernieuwen. Dát is onze drijfveer. Dat doen we met professioneel schilderwerk, spuitwerk (coating) en diensten op het gebied van interieur & decoratie. We zijn ook specialist in totaalonderhoud. De Meiling Groep omvat Meiling Coating Professionals, Meiling Meesterschilders en Meiling Interieur & Decoratie.

De Meiling ‘5’

Bij Meiling werken ruim 50 professionals, verdeeld over de drie bedrijfsonderdelen én over twee vestigingen: het schildersbedrijf/de spuiterij en de winkel. Toch denken en werken ze op dezelfde manier. De Meiling-manier:


Echt vakmensen

Wij kennen ons vak het beste. Bovendien streven wij voortdurend naar verdere kwaliteitsverbetering en innovatie. Dát is onze kracht.


Oog voor detail

Wij hebben oog voor detail. Dat geldt zowel voor het schilderwerk als voor de verdere staat van het te schilderen of spuiten pand of werkstuk. Daarmee maken wij het verschil voor onze opdrachtgevers. 


Slimme totaaloplossingen

Goed onderhoud is veel meer dan schilderwerk. Daarom kunt u bij ons terecht voor slimme totaaloplossingen. Of het nu gaat om het onderhoud van een pand of om het (re)stylen van een interieur ... wij zijn graag het centrale aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers.


Een enthousiast team

Blij zijn we met ons team. Een enthousiast team van gepassioneerde en hooggekwalificeerde vakmensen die graag het beste halen uit zichzelf en uit een opdracht. En die hun werk doen met plezier en bezieling. Kortom: we doen het graag!


Afspraak is afspraak

Wij houden van langlopende samenwerkingen op basis van partnerschap. Dat kan alleen als u op ons kunt rekenen. Wij doen wat we beloven en we komen onze planningen na. En komt er onverhoopt toch een kink in de kabel? Dat overleggen we dit tijdig en zorgvuldig.


Anno 1928

Meiling is een écht familiebedrijf, waar vriendelijkheid, discipline en samenwerking hoog in het vaandel staan. In 1928 richtte Tijs Meiling samen met een compagnon het ambachtelijke schildersbedrijf Meiling Meesterschilders op. Na gestage groei nam Gerrit Meiling in 1956 de zaak over van zijn vader. Samen met zijn vrouw Geertje, die de schilderswinkel runt, vestigde hij zich aan de Kerkstraat. In 1972 trad zoon Tijs toe als compagnon. Na het overlijden van zijn vader nam bij het bedrijf helemaal over. In de decennia daarna breidde Tijs verder uit. In 1999 stapten de zoons Alex en Mathijs in het bedrijf. Sinds 2006 zijn zij de twee eigenaren.