Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Benieuwd naar Meiling? Neem contact met ons op!

Onze projecten

Maak kennis met onze interieurstylisten!

Over Meiling

Mooier maken. Dát is onze drijfveer. Dat doen we met professioneel schilderwerk, spuitwerk (coating) en diensten op het gebied van interieur & decoratie. We zijn specialist in totaalonderhoud. De Meiling Groep omvat Meiling Coating Professionals, Meiling Meesterschilders en Meiling Interieur & Decoratie.  Sinds 1928.

Sinds 1928
Meiling is een écht familiebedrijf, waar vriendelijkheid, discipline en samenwerking hoog in het vaandel staan. In 1928 richtte Tijs Meiling samen met een compagnon het ambachtelijke schildersbedrijf Meiling Meesterschilders op. Na gestage groei nam Gerrit Meiling in 1956 de zaak over van zijn vader. Samen met zijn vrouw Geertje, die de schilderswinkel runt, vestigde hij zich aan de Kerkstraat. In 1972 trad zoon Tijs toe als compagnon. Na het overlijden van zijn vader nam bij het bedrijf helemaal over. In de decennia daarna breidde Tijs verder uit. In 1999 stapten de zoons Alex en Mathijs in het bedrijf. Sinds 2006 zijn zij de twee eigenaren. 

Echte vakmensen
Wij kennen ons vak het beste. Bovendien streven wij voortdurend naar verdere kwaliteitsverbetering en innovatie. Dát is onze kracht.

Slimme totaaloplossingen
Goed onderhoud is veel meer dan schilderwerk. Daarom kunt u bij ons terecht voor slimme totaaloplossingen. Bijvoorbeeld voor het (re)stylen van uw interieur. Wij zijn graag het centrale aanspreekpunt om uw project naar volledige tevredenheid te realiseren.

Oog voor detail
Wij hebben oog voor detail. In het schilderwerk, de afwerking van uw woonkamer, keuken of slaapkamer, maar ook wanneer u de verbinding wilt leggen met de tuin. Daarmee maken wij het verschil voor al onze opdrachtgevers.

Enthousiast team
Blij zijn we met ons team. Een enthousiast team van gepassioneerde en hooggekwalificeerde vakmensen die graag het beste halen uit zichzelf en uit een opdracht. En die hun werk doen met plezier en bezieling. Kortom: we doen het graag!

Afspraak is afspraak
Wij houden van langlopende samenwerkingen op basis van partnerschap. Dat kan alleen als u op ons kunt rekenen. Wij doen wat we beloven en we komen onze planningen na. En komt er onverhoopt toch een kink in de kabel? Dan overleggen we dit tijdig en zorgvuldig met u.