Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Meer weten over complete inrichting?

Lees meer over het laten spuiten van uw meubels of wanden

Ook kennis maken met onze adviseurs?

Complete interieur-inrichting en projectinrichting

Wilt u een ruimte laten inrichten? Een huiskamer, kantoor of winkelruimte? U zult het misschien niet verwachten, maar Meiling verzorgt ook complete interieurs. Met schilder- en spuitwerk, behang, harde of zachte vloerbedekking en stoffering. En met advies over de (project)inrichting. 

Coördinatie van stylist of professioneel schilder

Afhankelijk van de aard van het project ligt de coördinatie in handen van een professionele stylist of van een projectleider van Meiling Meesterschilders. Op basis van een of meer persoonlijke gesprekken maken we een moodboard, met afbeeldingen die aansluiten bij de gewenste sfeer en stijl. We lichten dit moodboard toe en geven uitleg over de materialen die we willen passen. Zo komen we samen tot het beste ontwerp. We maken daarna een plan van aanpak met begroting. Na uw akkoord gaan we aan de slag.


Wanden, vloeren, behang, gordijnen

We schilderen en spuiten wanden en plafonds, leggen vloerbedekking, behangen en verzorgen de raambekleding. U kunt – bijvoorbeeld om kosten te sparen – ook uw bestaande meubels spuiten in een nieuwe kleur. Dat doen we in onze geconditioneerde spuiterij. Het resultaat: een ruimte waar het heerlijk wonen of werken is. Met de sfeer en uitstraling van uw wensen.


De beste kwaliteit materialen

In onze inspiratierijke winkel kunt u kiezen uit circa 10.000 soorten verfkleuren, 2000 soorten behang, 250 soorten vloerbedekking (hout, laminaat, tapijt of pvc) en 500 gordijnstoffen. Aan de hand van boeken en staaltjes maken we passende combinaties voor het inrichten en decoreren van uw interieur. Wij adviseren u altijd de kleurencombinaties en materialen die het best passen bij uw smaak en persoonlijkheid. U vindt bij ons uitsluitend met kwaliteitsproducten, waaronder onze eigen verf-lijn Meiling Superior Paints. Hoogwaardige verven die worden gemaakt in de fabriek van een gerenommeerd A-merk. Omdat de nadruk bij onze verf-lijn niet ligt op de marketing maar op de producteigenschappen, ligt de prijs tot wel 35% lager.