Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Meer weten over totaalonderhoud

Meer weten over het meiling schilder rendementplan?

Totaal onderhoud voor uw gebouw

Behoefte aan een partner voor het preventieve en planmatige totaalonderhoud aan uw bedrijfspand, schoolgebouw, zorginstelling, appartementencomplex of ander gebouw? Meiling biedt u een totaaloplossing voor het onderhoud aan uw woon- of werkomgeving. Ons doel voor u? De laagst mogelijke onderhoudskosten voor de lange termijn. We noemen dit: Meiling Planmatig & Duurzaam Onderhoud. 

Ook loodgieterswerk, dakbedekking en meer

Goed onderhoud is veel meer dan schilderwerk. Daarom hebben wij jaren geleden al de omslag gemaakt van traditioneel schilderbedrijf naar moderne onderhoudspartner voor uw woon- en werkomgeving. Voor steeds meer bedrijven en instellingen hebben wij de regie over het preventieve en planmatige onderhoud. Denk daarbij dus zeker niet alleen aan schilderwerk, maar ook aan bijvoorbeeld loodgieterswerk en dakbedekking.

Resultaatgericht onderhoud

Bij Meiling bent u verzekerd van resultaatgericht onderhoud. Aan de hand van uw wensen en (financiële) mogelijkheden bepalen we aan welke criteria het onderhoud moet voldoen. Vervolgens maken wij een onderhoudsplan op maat. We maken daarbij ook een opstelling van één of meerdere onderhoudsscenario’s. Dit is een betrouwbare methode om een goede beoordeling te kunnen geven van de kwaliteitsniveaus in relatie tot de levensduur.

Het Meiling Stappenplan

Stap 1: globale beoordeling van de huidige status van het onderhoud
Stap 2: het gewenste kwaliteitsniveau bepalen
Stap 3: inventarisatie en inspectie
Stap 4: onderhoudsscenario’s en kostenramingen opstellen
Stap 5: overleg met de klant over het te kiezen onderhoudsprogramma
Stap 6: uitwerking van het gekozen onderhoudsprogramma
Stap 7: overeenkomst sluiten
Stap 8: afspraken maken
Stap 9: het resultaat monitoren