Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Meer weten over planmatig en duurzaam onderhoud

Laat u inspireren

Onderhoudsplan voor uw huis

Goed, professioneel schilderwerk gaat lang mee. Toch is het heel belangrijk om dit periodiek bij te houden. Want alleen dan bent u verzekerd van blijvende bescherming. Het Meiling Schilder Rendement Plan® biedt de oplossing. Dit onderhoudsplan verdient zichzelf beslist terug. Want goed onderhoud verlengt de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk.

Kostenbesparend en een langere levensduur

Onze meesterschilders voelen zich uiterst verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun werk. De praktijk leert echter dat mensen niet of nauwelijks zelf de conditie van het schilderwerk controleren. Vaak komen ze er te laat achter dat onderhoud nodig is. Als het houtwerk al is aangetast. Of als het schilderwerk al zo slecht is, dat de verf volledig moet worden verwijderd. Dit kost onnodig veel geld. Planmatig onderhoud voorkomt deze problemen. En zorgt voor een langere levensduur van uw kozijnen, deuren en andere houten delen.

Laagste onderhoudskosten op lange termijn

Het Meiling Schilder Rendement Plan verzekert een resultaatgericht onderhoud. Aan de hand van uw wensen en (financiële) mogelijkheden bepalen we aan welke criteria het onderhoud moet voldoen. Vervolgens maken wij een onderhoudsplan op maat. Het doel: de laagste onderhoudskosten over de lange termijn.

Het Meiling Stappenplan

Stap 1: globale beoordeling van de huidige status van het onderhoud
Stap 2: het gewenste kwaliteitsniveau bepalen
Stap 3: inventarisatie en inspectie
Stap 4: onderhoudsscenario’s en kostenramingen opstellen
Stap 5: overleg met de klant over het te kiezen onderhoudsprogramma
Stap 6: uitwerking van het gekozen onderhoudsprogramma
Stap 7: overeenkomst sluiten
Stap 8: afspraken maken
Stap 9: het resultaat monitoren

Maximale controle over uw kosten

Wat wij voor u gaan doen? Dat bepaalt u zelf. Misschien wilt u – om kosten te besparen – ook zelf wat werkzaamheden uitvoeren. Zoals schuren en afplakken. Of het schilderwerk op de begane grond. Het kan allemaal.