Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Meer weten over meiling

Bezoek onze winkel

Laat u inspireren

De aanpak van Meiling MeesterSchilders

Bij Meiling Meesterschilders kunt u rekenen op een resultaatgerichte én klantgerichte aanpak. Dat roepen we niet zomaar, dat vinden we écht belangrijk. U schakelt ons in op de manier die u wenst. Vrijwel alles is mogelijk. U kunt bij ons kiezen uit:

Zelf doen

Wilt u zelf aan de slag met verf en kwast? Dat kan. Koop bij ons de verf (bijvoorbeeld ons eigen merk ‘Meiling Superior Paints’) en het toebehoren. Als u dat prettig vindt, krijgt u advies van een schildercoach. Wist u dat wij veel meer verkopen dan alleen verf? U kunt bij ons ook terecht voor gordijnstoffen, behang en harde en zachte vloerbedekking. Dát is professioneel vernieuwen volgens Meiling.

Samen doen

Besteedt u het schilderwerk graag aan ons uit, maar wilt u graag wat kosten besparen? Of vindt u het gewoon leuk om een handje mee te helpen. Geen probleem. In overleg is vrijwel alles mogelijk. Bijvoorbeeld dat u het schuurwerk doet of de boel afplakt. Of dat u de begane grond schildert en wij de verdiepingen. U zegt het maar.

Volledig uitbesteden

U wilt het schilderwerk volledig uitbesteden? Laat dat gerust over aan onze meesterschilders. In nauw overleg met u maken we een plan en een planning. Daarna gaan we aan de slag. En we doen nog meer. Want wij kunnen ook het complete onderhoud van uw bedrijfsgebouw of huis verzorgen. Dit doen we in samenwerking met gespecialiseerde dakbedekkers, glaszetters, loodgieters en andere vakspecialisten. De voordelen voor u? Eén aanspreekpunt voor het totale onderhoud. En: de zekerheid van goed onderhoud, tegen de laagste kosten voor de langere termijn. Een investering dus die zichzelf zeker terugverdient.