Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Benieuwd naar Meiling? Neem contact met ons op

Bezoek onze winkel

Laat u inspireren

De aanpak van Meiling Meesterschilders

Een professionele schilder nodig voor nieuwbouw, onderhoud of renovatie? De Meesterschilders van Meiling combineren superieur vakmanschap met een uiterst klantgerichte instelling. Of het nu gaat om een groot bedrijfspand of om één huis. Professioneel vernieuwen, dát is onze drijfveer. wij werken voor onder meer bedrijven, aannemers, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren. 

Meiling gaat verder dan alleen schilderen
Veel van onze schilders hebben de opleiding tot Meesterschilder gevolgd. Dat is de hoogste graad als vakschilder. Dit biedt u de zekerheid dat ons schilderwerk er niet alleen mooi uit ziet, maar bovendien lang meegaat en optimale bescherming biedt. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor het schilderwerk, maar we hebben oog voor de algehele staat van het onderhoud. Als we toch bij u aan het werk zijn, kunnen we het niet laten om de conditie dakgoten, dakbedekking en hang- en sluitwerk even te inspecteren.

Het totale onderhoud (resultaat gericht samenwerken)
Wilt u het complete onderhoud aan uw bedrijfspand uitbesteden aan één partner? Meiling Meesterschilders is graag uw onderhoudspartner. Met Meiling Planmatig & Duurzaam Onderhoud: een compleet onderhoudsplan voor uw bedrijfspand, zorggebouw of ander object. Dit doen we in samenwerking met gespecialiseerde dakbedekkers, glaszetters, loodgieters en andere vakspecialisten. Wij fungeren als hoofdaannemer en zijn dus uw vaste aanspreekpunt. Dat is handig en zeer (kosten)efficiënt. Zo’n onderhoudsplan is altijd maatwerk. Uw wensen en mogelijkheden staan centraal. Samen komen we daar altijd uit.

Voor particulieren: het schilder onderhoudsplan
Particulieren kunnen bij ons terecht voor het schilder onderhoudsplan. Hiermee verrichten wij periodiek onderhoud aan uw schilderwerk.

Met VCA en ISO-certificaat
Meiling Meesterschilders is sinds 2000 VCA- en ISO-gecertificeerd. Elk jaar vindt een evaluatie plaats om te bepalen of we onze veiligheid en kwaliteit nóg verder kunnen verbeteren.

Dit kunnen onze Meesterschilders voor u betekenen:

Benieuwd wat onze andere bedrijfsonderdelen voor u kunnen betekenen? Bekijk hier de diensten van Coating Professionals en hier de diensten van Interieur & Decoratie!