Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Meer weten over monumentenonderhoud?

Laat u inspireren

Monumentenonderhoud

Op zoek naar een partner in monumenten-onderhoud? De meesterschilders van Meiling zijn specialisten in het onderhouden van monumentale panden. Zoals een herenhuis, kasteel of ander historisch bouwwerk. Voor een fraaie, oorspronkelijke uitstaling van het historisch erfgoed. 

Met kwaliteit en precisie

Onze meesterschilders zijn échte vakmensen die op ambachtelijke wijze onderhoud uitvoeren aan uw historisch monument. Met kwaliteit en precisie. We schilderen plafonds, wanden, deuren en andere elementen. We maken hout- en marmerimitaties, voor restauratiewerk en voor het schilderen van nieuwe objecten in authentieke stijl. En we werken met bladgoud, voor de restauratie van onder meer hekken en deurklinken.

Meerjaren-onderhoudsplan

We kunnen ook het totale onderhoud van uw monumentale pand voor u verzorgen. Dit doen we in samenwerking met onder meer loodgieters en dakbedekkers. Op basis van uw wensen en (financiële) mogelijkheden bepalen we aan welke criteria het onderhoud moet voldoen. Vervolgens maken we een onderhoudsplan op maat. Doel van onze dienstverlening: de laagste onderhoudskosten voor de langere termijn.