Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

BENIEUWD NAAR MEILING? NEEM CONTACT MET ONS OP

PLAN EEN AFSPRAAK

ONTVANG MEER INFORMATIE OVER HET SCHILDERONDERHOUDSPLAN

SCHILDERONDERHOUD ZAKELIJK

Heeft u behoefte aan een goed en kostenefficiënt onderhoudsplan? Speciaal op maat voor uw bedrijfspand, schoolgebouw, zorggebouw, appartementencomplex of ander gebouw? Profiteer dan van het Meiling Schilderonderhoudsplan. Wij stellen een maatwerk onderhoudsplan op en voeren dit uit. Tegen de laagste kosten over de langere termijn. Dat biedt gemak én zekerheid. 

Efficiënte exploitatie, mooie uitstraling
Onderhoudskosten hebben een belangrijk aandeel in de exploitatie van onroerend goed. Het is onze ervaring dat daarin over het algemeen veel besparingen zijn te bereiken. Wij zorgen ervoor dat de kosten van schilderwerk en van het onderhoud beheersbaar blijven. En mooi schilderwerk levert ook iets anders op: een nette, representatieve uitstraling.

Onze aanpak: resultaatgericht onderhoud
Met het Meiling Schilderonderhoudsplan bent u verzekerd van resultaatgericht onderhoud. Aan de hand van uw wensen en (financiële) mogelijkheden bepalen we aan welke criteria het onderhoud moet voldoen. Vervolgens maken wij een onderhoudsplan op maat. Het doel: de laagste onderhoudskosten over de lange termijn. Wij denken daarin volledig met u mee, als partners in onderhoud.

Het Meiling onderhoud stappenplan
Stap 1: Globale beoordeling van de huidige status van het onderhoud
Stap 2: Het gewenste kwaliteitsniveau bepalen
Stap 3: Inventarisatie en inspectie
Stap 4: Onderhoudsscenario’s en kostenramingen opstellen
Stap 5: Overleg met de klant over het te kiezen onderhoudsprogramma
Stap 6: Uitwerking van het gekozen onderhoudsprogramma
Stap 7: Overeenkomst sluiten
Stap 8: Afspraken maken
Stap 9: Het resultaat monitoren

Maximale controle over uw kosten
Wat wij voor u gaan doen? Dat bepaalt u zelf. Misschien wilt u – om kosten te besparen – ook zelf wat werkzaamheden uitvoeren. Zoals schuren en afplakken. Of het schilderwerk op de begane grond. Het kan allemaal.