Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Neem contact op

Meer weten over het Meiling Schilder rendementplan

Laat u inspireren en adviseren in onze winkel in putten

Kozijnen renovatie

Zijn uw kozijnen er slecht aan toe, bijvoorbeeld vanwege houtrot? Wij helpen met renovatie van de kozijnen. Wij werken voor zowel zakelijke klanten(bedrijven, woningstichtingen. Verenigingen van Eigenaren) als particulieren. Eventueel werken we voor de renovatie samen met een kozijnenfabrikant. 

Ze kunnen weer jarenlang mee

We halen het rotte hout weg met een speciale fijnzaag, zagen de nieuwe stukken op maat en plaatsen deze met een twee-componenten kunsthars. Vervolgens voorzien wij het kozijn van nieuw schilderwerk. Voor bescherming en een mooie uitstraling. En zijn uw kozijnen toe aan nieuwe beglazing? Ook dat verzorgen wij graag voor u. Uw kozijnen kunnen weer jarenlang mee.

Op locatie of in onze spuiterij

De nieuwe laklaag brengen we aan bij u op locatie (schilderwerk) óf in onze geconditioneerde spuiterij (spuitwerk). Professioneel spuitwerk biedt een aantal voordelen ten opzichte van handmatig schilderen. De coating heeft een betere vloeiing, wat zorgt voor een egale laagdikte en een goede dekking op de randen (kantendekking). Werken op locatie heeft als voordeel dat u uw losse kozijnen niet hoeft te missen.

Periodiek onderhoud

De volgende afwerking van de metalen zijn mogelijk: Gepatineerd, gepatineerd met schuurstrepen, gepolierd, satin gloss, roest, en (groen) oxidatie.