Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Vraag een offerte aan

Meer weten over het meiling schilder rendementplan?

MEer weten over het coaten van uw interieur en meubels

Binnendeuren schilderen

Wilt u één of meer binnendeuren laten schilderen? Nieuwe deuren of deuren die toe zijn aan een opknapbeurt? Natuurlijk kunt u zelf de kwast ter hand nemen. Maar u kunt het ook aan ons uitbesteden. Wij zijn specialist in zowel schilderwerk als spuitwerk. En werken voor onder meer (schilders)bedrijven, aannemers, woningcorporaties en particulieren.

Aan u de keuze

We bespreken eerst met u hoe we gaan samenwerken. Wilt u alles aan ons uitbesteden? Of wilt u, om kosten te besparen, bijvoorbeeld zelf het schuurwerk doen? Aan u de keuze.

Gezond: milieusparend acrylverf

Onze meesterschilders werken bij voorkeur met Meiling Superior Paints. Deze verf wordt vervaardigd in de fabriek van een gerenommeerd A-merk. Bij onze verflijn ligt de nadruk niet op markering, maar op de producteigenschappen. Daardoor ligt de prijs van Meiling Superior Paints tot wel 35% lager. Dat scheelt! Voor al het binnen-schilderwerk gebruiken we acrylverf, een verf op waterbasis. Acrylverf bevat vrijwel geen oplosmiddelen. De verf is vrijwel geurvrije en droogt snel. Acrylverf is er als dekkende verf, als transparante lak en als beits.

Optie: spuitwerk in onze spuiterij

U kunt er ook voor kiezen om de binnendeuren te laten spuiten. Wij beschikken hiertoe over moderne spuitcabines. Voor een strak resultaat, in de gewenste kleur.