Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

BENIEUWD NAAR MEILING? NEEM CONTACT MET ONS OP

Direct een glasschade melden

Maak een afspraak voor een glasschade reparatie

Vraag een offerte aan voor glasreparatie

Beglazing voor nieuwbouw en renovatie

Heeft u een glaszetter nodig voor uw bedrijfspand, woning(project), schoolgebouw of ander pand? Meiling Meesterschilders is van oudsher specialist in glaszetten. Ons doel voor u: maximaal wooncomfort tegen lage energiekosten. 

Bij nieuwbouw of renovatie
De glaszetters van Meiling worden veelvuldig ingeschakeld voor woningrenovaties en nieuwbouwprojecten. Ook particulieren kunnen terecht bij Meiling Meesterschilders. Wij denken mee over verlaging van de EPC-norm en verhoging van het leefcomfort. We adviseren u over het type glas en berekenen daarbij het rendement en de terugverdientijd. Of het nu gaat om een groot woning- of renovatieproject of om één huis of kantoorpand. Wij voeren de beglazing desgewenst uit in combinatie met schilderwerk.

Dubbelglas (HR++ en HR+++)
Het type glas hangt onder meer af van uw eisen op het gebied van comfort en besparing en uw budget. Wilt u kosten besparen en comfortabel wonen of werken? Kies dan voor isolerend dubbelglas HR++ of HR+++. We leveren en plaatsen ook enkelglas (bijvoorbeeld voor garage-, schuur- of binnendeur). En heeft u een monumentaal pand? Wij plaatsen ook glas-in-lood.

Veiligheidsglas: gehard glas en gelaagd glas
Voor specifieke doeleinden leveren wij veiligheidsglas: gehard glas én gelaagd glas. Gehard glas dankt haar hardheid aan de specifieke thermische verhitting. Gehard glas verpulvert bij schade, zodat je je er niet aan kunt snijden. Gelaagd glas is voorzien van een pvb-folie zodat het glas niet kan breken.

24-uurs service bij glasschade
Glasschade komt altijd onverwacht en ongelegen. Dan is het geruststellend om te weten dat u kunt rekenen op onze 24-uurs service. Wij staan klaar voor bedrijven én particulieren.

Ook balustrades, kantoorscheidingen en meubels
Glas biedt oneindig veel mogelijkheden. Zo maken wij met veiligheidsglas ook kantoorscheidingswanden, deuren, balustrades en zelfs meubels. Bespreek gerust uw wensen.