Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Meer weten over het compleet inrichten van uw kantoor of huis

Laat u inspireren

Meer weten over het spuiten van keukens?

Restyling van uw huis, kantoor of ander gebouw

Toe aan restyling? Van uw huiskamer, kantooromgeving of andere ruimte? Of wilt u de buitenkant van uw huis of gebouw een ander aanzicht geven? Laat u inspireren én adviseren in onze winkel aan de Kerkstraat in Putten. 

Restyling van uw interieur

Een restyling kan zo uitgebreid als u zelf wilt. Het kan met simpele ingrepen, zoals het schilderen van deuren of met het pimpen van bestaande meubels. Maar u kunt ook kiezen voor een totale restyling. In onze winkel kunt u naar hartenlust de kleuren combineren van gordijnstoffen, behang, verf en vloerbedekking. Vindt u het lastig om te kiezen? Dan maken we voor u een moodboard. Dat is een collage van foto’s en kleuren waarmee wij de sfeer van uw gewenste interieur creëren. Samen komen we tot het beste ontwerp.

Restyling van de buitenkant van uw huis of gebouw

Wilt u de buitenkant van uw huis of gebouw restylen? Onze kleuradviseurs adviseren u graag over de rijke mogelijkheden om met andere kleuren verf een nieuwe uitstraling en sfeer te creëren. U kunt zelf aan de slag gaan, maar we kunnen het ook samen doen. Of u besteedt alles aan ons uit. Wij kunnen uw kozijnen en gevelelementen ook spuiten op locatie. Of we spuiten uw uitneembare elementen in onze geconditioneerde spuiterij.