Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Plan een adviesgesprek

Volg een workshop

ZO IN JE NIEUWE HUIS

Openingstijden winkel

Onze interieurstylisten

Bij Meiling zit je goed voor inspiratie. Wij hebben kennis van de laatste trends op woongebied, waardoor we een advies op maat kunnen geven. Onze stylistes denken met je mee en komen met een gedegen plan van aanpak, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en achteraf niet tegen verassingen aan loopt. Van inspiratie tot en met realisatie.

Cynthia - Styliste

Ik inspireer en adviseer klanten, van ontwerp tot uitvoering. Het makkelijke is: bij ons heb je maar één aanspreekpunt. Wat je wensen ook zijn: alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld!

Een lievelingskleur heb ik niet, ik vind het belangrijk dat kleuren warmte en gezelligheid uitstralen. Wat zijn jouw wensen? Laat het me weten! Aan de hand van jouw ideeën en mijn adviezen, creëren we jouw ultieme huis én thuisgevoel!

Klik hier voor de Pinterest van Cynthia


Marianne - Styliste

Ik luister naar klanten en inspireer ze graag. Het mooiste moment? Het eindresultaat. Het gevoel dat je een nieuw thuis hebt gecreëerd wat de klant als een warme jas past. Fantastisch toch?

Ik denk niet per sé in stijlen, maar in een persoonlijk advies: waar word jij blij van? Welke elementen of materialen wil je behouden? Blijf dicht bij jezelf en samen kiezen we hét interieur wat bij jou thuishoort!

Klik hier voor de Pinterest van Marianne


Jolien - Styliste

Mijn passie? Het vertalen van de wensen van de klant naar een persoonlijk en stijlvol interieur. En of het nu gaat om een kwast of totaaladvies, we zorgen er altijd voor dat je met een goed gevoel de deur uit gaat!

Bij Meiling hebben we voor elk budget en interieur een passende oplossing. Sowieso staat voor iedereen de koffie klaar, maken we tijd voor je en dragen we graag onze kennis over. Dat is toch onbetaalbaar? Zie ik je snel?

Klik hier voor de Pinterest van Jolien


Alyn - Styliste

Wat is er mooier dan een klant die enthousiast wordt van je interieuradvies? Het is voor mij elke keer weer een geweldige uitdaging om klanten dát advies te geven waar ze zich helemaal thuis bij voelen!

Het mixen van verschillende stijlen is helemaal mijn ding en ik houd van diepe, warme kleuren in combinatie met stoere materialen zoals steen en hout. Zullen we samen aan de slag? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden in jouw huis! 

Klik hier voor de Pinterest van Alyn


Gera - Styliste

Vanaf het moment dat ik ontdekt heb hoe geweldig het is om mensen blij te maken met mijn passie en liefde voor interieur, wil ik niks anders meer. Een tevreden klant de deur uit zien gaan met iets waar ik mijn eigen creativiteit aan heb gegeven, is het mooiste aan mijn werk (lees: hobby!). Een interieur is namelijk heel persoonlijk en is bij iedereen anders. Door aandacht te geven en te luisteren naar de wensen van de klant, is het elke keer weer een uitdaging/feest om iets moois te maken. En dat maakt mijn werk zo fantastisch! 

Klik hier voor de Pinterest van Gera