Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Meer weten over het compleet maken van uw kantoor of huis?

Laat u inspireren

Ook kennis maken met onze adviseurs?

De aanpak van Meiling Interieur & Decoratie

Bij Meiling Interieur & Decoratie is de klant koning. Maar dan ook écht. U bepaalt hoe u ons inschakelt bij het stylen of restylen van uw ruimte. Aan u de keuze:

Zelf doen
Wilt u graag zelf aan de slag? Omdat u dit leuk vindt óf omdat dit de voordeligste oplossing is? Dat kan natuurlijk. U koopt bij ons gewoon de verf en materialen die u nodig hebt. Weet u niet goed hoe u moet beginnen? Dan kunt u gebruikmaken van onze verfcoach. Die komt dan een uurtje bij u op locatie voor informatie en advies. Maar daarna kunt u lekker zelf aan de slag. En u vindt het toch niet vervelend dat we u in de winkel voorzien van wat advies? Want we vinden het nu eenmaal belangrijk dat u de juiste keuze maakt.

Samen doen
Ziet u op tegen zélf klussen? Of is de klus simpelweg te groot of te complex? Dan doen we het toch gewoon samen? Bijvoorbeeld: ú het schuurwerk en wij het schilderen of spuiten. Ú het verwijderen van het oude tapijt en behang en wij het leggen, plakken en schilderen. En wilt u uw deuren of meubels laten spuiten? Dan kunt u zélf komen helpen in onze spuiterij. Om maar wat te noemen. Alles is bespreekbaar. En vrijwel alles is mogelijk.

Volledig uitbesteden
U kunt ook de complete (re)styling aan ons uitbesteden. Bijvoorbeeld omdat u zelf geen tijd heeft. Of omdat u er graag zeker van wilt zijn dat alles goed gebeurt. Wij doen dan alles. maar dan ook echt. Van ontwerp tot en met de uitvoering. En alles daartussenin. Dit doen wij onder meer voor bedrijven, zorgorganisaties en particulieren.

Dit kunnen onze interieurstylisten voor u betekenen:

  • De complete inrichting van uw woning (van A tot Z!)
  • De complete inrichting van uw bedrijfspand (van A tot Z!)
  • Interieuradvies (ook aan huis!)
  • Kleuradvies
  • Meubelplan
  • Lichtplan
  • Informatie over verfproducten en verftechnieken
  • Informatie over vloeren, raamdecoratie en gordijnen, behang, wandafwerking en trapbekleding
  • Al onze adviezen kunnen worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen 
  • Verkoop van meubels en woonaccessoires

Voor meer informatie kunt uw onze website Zo in je nieuwe huis bekijken: www.zoinjenieuwehuis.nl

Benieuwd wat onze andere bedrijfsonderdelen voor u kunnen betekenen? Bekijk hier de diensten van Coating Professionals en hier de diensten van Meesterschilders!