Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Meer weten over het compleet inrichten van uw kantoor of huis?

Laat u inspireren

Ook kennis maken met onze adviseurs

Openingstijden

Nieuw interieur voor uw huis, kantoor of winkel?

Wilt u graag een nieuw interieur voor uw bedrijfspand, zorggebouw, kantoor of andere ruimte? Of wilt nieuwe accenten aanbrengen in uw vertrouwde interieur? Laat u inspireren door de adviseurs van Meiling Interieur & Decoratie in Putten. In onze winkel geven we samen met u kleur aan uw interieur. U slaagt altijd: van trendy interieur tot een meer tijdloze uitstraling. Wij voeren regelmatig complete restyling-projecten uit. 

Verf, stoffen, vloerbedekking en behang

In ons winkel vindt u alles op het gebied van interieur en decoratie: gordijnstoffen, behang, verf en vloerbedekking. En ook: roedes, embrasses, plafondornamenten en sierlijsten. U kunt bij ons terecht voor één pot verf, maar ook voor het compleet (turn-key) stylen of restylen van uw complete woonkamer of huis, kantoorruimte, winkel of zorggebouw.

Totaalrenovatie van uw (bedrijfs)pand

Desgewenst verzorgen wij de complete restyling van uw interieur. Van ontwerp en advies tot en met de uitvoering: het schilder- of spuitwerk, het behangen, het leggen van de vloerbedekking en het maken en plaatsen van de gordijnen. We kunnen dit compleet (turn-key) voor u verzorgen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een deel van het werk zelf te doen. Bijvoorbeeld omdat dit kosten spaart. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

Professioneel kleur- en interieuradvies

U kunt bij ons rekenen op professioneel kleur- en interieuradvies, met kleurstalen van vele leveranciers van verf, behang, gordijnstoffen en vloerbedekking. Combineer naar hartenlust kleuren, patronen en materialen. En leer alles over de duizenden verschillende kleurschakeringen. We kunnen zelfs samen met u een moodboard maken. Dat is een collage van foto’s en kleuren die een beeld geven van uw nieuwe interieur. Zo komen we samen tot het beste ontwerp en een passende inrichting. Ook het pimpen van meubels is mogelijk.

Restylen van uw interieur

Nadat u uw keuze hebt gemaakt, kunnen we aan de slag. U bepaalt zelf hoe u ons inschakelt. U kunt alles zelf doen óf u kunt alles aan ons overlaten. En alles daartussenin.