Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Toe aan restyling van uw huis, bedrijfspand of ander gebouw?

Laat u inspireren

Maak kennis met onze interieurstylisten

Complete inrichting van uw (bedrijfs)gebouw of huis

Op zoek naar een partner die voor u de totale inrichting verzorgt van uw bedrijfsgebouw, huis of andersoortig gebouw? Meiling Interieur & Decoratie voert regelmatig complete stylingopdrachten uit. Voor zowel bedrijven als particulieren. 

Met de juiste sfeer en uitstraling

Of het nu gaat om het inrichten van een nieuwe koopwoning, een bestaand huurhuis, een kantoor, zorggebouw of ander gebouw … Meiling Interieur & Decoratie doet het graag en goed. We horen graag uw wensen, eisen en mogelijkheden. En we vernemen graag welke sfeer en uitstraling u wilt creëren. Vervolgens maken we een moodboard: een collage van foto’s en kleuren. Met behulp van dit moodboard ontwikkelen we samen het beste ontwerp. Bent u akkoord met het ontwerp? Dan maken een plan van aanpak met begroting.

Complete uitvoering van uw interieur-opdracht

We verven of spuiten wanden, plafonds en deuren, brengen het behang aan en leggen de vloer. En we maken de gordijnstoffen op maat. In onze spuiterij kunnen wij bijvoorbeeld meubels, binnendeuren en losse kozijnen spuiten. En hebt u andere wensen? Dan schakelen wij de hulp in van een aannemer, loodgieter, dakbedekker of andere vakprofessional. Wij treden op als projectleider. Het voordeel voor u? Eén aanspreekpunt voor de totale opdracht.

Meewerken om kosten te sparen? 

Wilt u – om kosten te sparen – meewerken? Dat kan. U kunt bijvoorbeeld alvast schuren of afplakken. Om kosten te sparen kunt u er ook voor kiezen om bestaande elementen een nieuw leven te geven. Alles is bespreekbaar.