Selecteer een pagina

Schilderwerk

Beglazing

Winkel & Atelier

Interieurontwerp

Vloeren & Stoffering

Diensten Meiling Meesterschilders

Diensten

Van hoogwaardig advies naar ontzorgende projectbegeleiding tot ambachtelijke uitvoering

Voor welke dienst van Meiling u ook kiest, u bent altijd verzekert van persoonlijk advies, betrokken vakmensen en kwaliteit. Dat is waar wij voor staan. Dankzij het brede aanbod aan diensten kunt u zich volledig laten ontzorgen. Met één aanspreekpunt van ontwerp tot uitvoering wordt uw woon- of werkomgeving door onze vakmensen onder handen genomen. Ons doel is een prachtig eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet.

Schilderwerk

Schilderwerk

Sinds 1928

Onze eerste passie: schilderen. In het schilderen vinden wij onze oorsprong en sinds 1928 zijn wij gegroeid naar een team van 35 schilders dat bekend staat om zijn unieke vakmanschap.

Voor iedere woning en elk pand
Schilderwerk is vakmanschap en elk object vraagt om een eigen aanpak. Onze schilders doorzien dit en weten precies wat er nodig is voor een langdurig resultaat. Voor uw woning en bedrijfspand, nieuw of historisch, kunt u bij ons terecht. Ons klantbestand reikt van VVE’s, bedrijven, woningbezitters tot woningstichtingen. Op het gebied van monumentale panden hebben wij gespecialiseerde schilders die weten hoe cruciaal schilderwerk/onderhoud is voor deze historische panden.

Betrokkenheid en kwaliteit
Kwalitatief goed schilderwerk is van groot belang voor uw woning of pand. Dankzij ons team met gekwalificeerde mensen, die wij zelf opleiden, kunnen wij dit garanderen. Wij beschikken over een team van 35 schilders waardoor wij ook de juiste partij zijn voor grote projecten. Of het nu om een woning gaat of om een kantoorpand, bij ieder project staan betrokkenheid en kwaliteit centraal. De integriteit van onze mensen is een belangrijk kenmerk van onze betrokkenheid, hierdoor gaan onze schilders met de grootste zorg om met uw project.

Advies en onderhoud
Hoe duurzaam het schilderwerk ook is, uiteindelijk komt er een punt dat er onderhoud gepleegd moet worden. Wij adviseren u graag over een zo efficiënt mogelijk onderhoudsplan en voeren deze voor u uit. Met een gestructureerde en planmatige aanpak behaalt u écht duurzaam schilderwerk en dat bespaart kosten.

Meer weten over schilderwerk; neem contact met ons op. 

Beglazing

Zorgvuldig geplaatst met een duurzaam resultaat   

Als schildersbedrijf met ruim 90 jaar ervaring zijn wij van oudsher ook specialist in beglazing. Wij plaatsen elk soort en type glas, op de meest uiteenlopende en onbereikbare locaties. Daarbij houden wij altijd rekening met een duurzaam resultaat en weten wij, als schildersbedrijf, glas zo efficiënt mogelijk te plaatsen zonder onnodige schade te veroorzaken aan het schilderwerk.

Renovatie
Het vervangen van glas is een simpele ingreep op het gebied van verduurzaming, maar wel een ingreep met veel resultaat. Wij zetten ons dan ook graag in voor het verhogen van woon-  en werkcomfort en energiebesparing. Het vervangen van glas is echt maatwerk en per pand een groot verschil. Dankzij de jarenlange ervaring van onze glaszetters weten zij raad met ieder renovatieproject. Wij geven u advies over welk type glas geschikt is voor uw pand en maken inzichtelijk wat er nodig is om dit te kunnen plaatsen.

Beglazing voor nieuwbouwprojecten
Laat u een volledig nieuwe woning of bedrijfspand bouwen dan is het van groot belang om u goed te laten informeren welk type glas geschikt is voor uw nieuwbouwproject. Er zijn namelijk veel mogelijkheden op het gebied van HR-glas. Dankzij onze jarenlange ervaring voorzien wij u van goed advies én zorgen wij ervoor dat het degelijk en netjes geplaatst wordt. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en voorkomt u verrassingen na de oplevering.

Beglazing en schilderwerk combineren
Wat veel bedrijven vaak niet vertellen is dat het plaatsen van nieuw glas altijd sporen achterlaat op het schilderwerk. Wanneer u voor nieuw glas kiest, is het goed om hier rekening mee te houden. Voor ons als schildersbedrijf is het een vanzelfsprekendheid om zo netjes en efficiënt mogelijk glas te plaatsen. Zo voorkomen wij onnodige beschadigingen en reparatiewerkzaamheden. Dit bespaart u kosten en levert het beste resultaat op.

Meer weten over beglazing, neem gerust contact met ons op. 

Diensten Meiling Meesterschilders

Winkel & Atelier

Het hart van ons bedrijf 

In het centrum van Putten vindt u het hart van ons bedrijf, onze winkel & het atelier. Hier komen alle diensten van Meiling samen: schilderwerk, interieurontwerp, wandbekleding, raamdecoratie, vloeren, verf en stoffering. Zie, voel en ontdek welke sfeer bij u en uw woning past. U bent van harte welkom voor advies, inspiratie en/of voor de aankoop van één van onze producten. Dit kan met of zonder afspraak.

Atelier
Ons atelier is bij uitstek de plek om inspiratie op te doen voor de inrichting van uw woning of bedrijfspand. Onze stylistes zijn gespecialiseerd in het geven van interieuradvies en delen graag de veelzijdigheid aan mogelijkheden met u. Dit wordt kracht bij gezet door de vele creatieve materialen die aanwezig zijn in ons atelier. Zo kunt u vloerstalen combineren met de mogelijke verfopties en zijn er kasten vol met behangboeken, raamdecoraties en overige interieurmaterialen. Door de verschillende stalen naast elkaar te leggen en de sfeer te proeven helpen wij u bij het vinden van uw droominterieur.

Winkel
In onze winkel kunt u terecht voor alle producten waaraan u denkt bij het inrichten van een woning; van vloer tot verf en accessoires. U bent altijd welkom in onze winkel. Dit kan tijdens onze openingstijden zowel met als zonder afspraak.

Interieurontwerp

De inrichting van uw woning of uw pand is een creatief proces waarbij kleuren, materialen, meubels, vloeren en raamdecoratie samenkomen tot een persoonlijk interieur waar u zich thuis voelt. Samen met onze interieurstylistes kunt u dit bereiken, zowel voor uw woning als voor u bedrijfspand. De kracht van een stijlvol, persoonlijk en passend interieur zit namelijk in het overzien van het grote geheel met oog voor het kleinste detail en dat kunnen onze interieurstylistes u bieden.
Kies voor ons interieurontwerp en bereik uw droominterieur.

Creatief & maatwerk
Onze interieurstylistes zetten hun creativiteit, kennis en ervaring in om uw woonwensen waar te maken. Zij adviseren u zowel op creatief vlak als op praktische zaken. Want ieder huis heeft zijn eigen karakter, maar ook zijn eigen uitdagingen. Zo brengen wij interieurontwerp en praktisch advies samen.

Van ontwerp tot uitvoering
Een interieurontwerp begint altijd bij het inventariseren van uw wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag en worden uw wensen vertaald naar materialen, kleuren en vormen om deze daarna in kaart te brengen met behulp van moodboards en tekeningen. Wij nemen echt de tijd voor deze fase en leveren een ontwerp aan waar wij 100% achterstaan. Wanneer u zich ‘’thuis voelt’’ in het ontwerp gaan onze vakmensen voor u aan de gang voor de realisatie ervan. Van schilderwerk tot het leggen van de vloer en van stoffering tot het zetten van isolerend glas en het leveren en aanbrengen van behang, onze vakmensen maken het waar. Geen uitdaging of interieurwens is voor ons te gek dus deel vooral uw ideeën. Wij vertalen graag uw interieurwens naar een fijn thuis/een fijne werkplek met één aanspreekpunt die het volledige project overziet en uitvoert.

Meer weten over interieurontwerp? Kom gerust langs in ons atelier of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.  

Projecten Meiling Putten

Vloeren & Stoffering

Vloeren en stoffering zijn van groot belang voor de uitstraling en de sfeer van uw woning. Raamdecoratie, vloeren en gordijnen vormen namelijk de basis van uw interieur en maken de ruimte tot een geheel. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van vloeren en stoffering en een keuze maken kan daarom een uitdaging zijn, daarom helpen onze interieurstylistes u hier graag bij. Samen met u gaan wij op zoek naar de optie die het beste past bij het project en aansluit bij uw wensen. Voor advies bent u van harte welkom in ons atelier.

Vloeren
Voor welke vloer u ook wilt gaan; PVC, parket, laminaat, tapijt, linoleum; de mogelijkheden zijn eindeloos en worden voor u besteld bij onze zorgvuldig geselecteerde partners. Er zijn volop proefstalen die u mee kunt nemen om het eens rustig in uw ruimte te bekijken. In ons atelier staat iemand voor u klaar om u wegwijs te maken in de vele mogelijkheden, zowel qua stijl als op functionaliteit.

Particulieren, bedrijven en scholen weten ons te vinden voor het leggen van nieuwe vloeren. Dankzij onze ruime ervaring weten wij voor iedere partij welke vloer geschikt is en of het past bij de interieurwens.

Raamdecoratie en gordijnen
Wilt u spelen met lichtinval of zorgen voor privacy? Afhankelijk van uw wensen voor de functie van uw raamdecoratie zijn er diverse mogelijkheden:
– Vouwgordijnen
– Rolgordijnen
– Duo gordijnen
– Inbetweens
– Vitrage
– Overgordijnen

Voor welk type raamdecoratie u ook kiest, wij hebben prachtige stoffen van verschillende kwaliteitsmerken. Samen met u vinden wij voor elke ruimte de juiste oplossing. Heeft u de raamdecoratie gevonden die aan al uw wensen voldoet? Dan zorgen wij ervoor dat deze vakkundig en nauwkeurig worden gemonteerd.

Interesse in vloeren en stoffering van Meiling Meesterschilder & Interieur? Kom gerust langs in ons atelier of neem contact met ons op.

MEILING MEESTERSCHILDERS & INTERIEUR

Schilderwerk

Beglazing

Winkel & Atelier

Interieurontwerp

Vloeren & Stoffering

Kerkstraat 90
3882 BT Putten

Schilderwerk

Beglazing

Winkel & Atelier

Interieurontwerp

Vloeren & Stoffering