Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

BENIEUWD NAAR MEILING? NEEM CONTACT MET ONS OP

LAAT UZELF ADVISEREN EN INSPIREREN IN ONZE WINKEL

Verometal voorbeelden

Interieurtrend: VeroMetal

Met VeroMetal is alles mogelijk; een kunststof product voorzien van een laagje metaal of aluminium, brons, ijzer, koper, messing! Een coating van (composiet) metaal, met de eigenschappen en het uiterlijk van dat metaal. Maar dan lichtgewicht dus niet het gewicht van metaal. Het is toepasbaar op elke ondergrond en elk materiaal. 

Eigenschappen en uiterlijk van metaal, licht van gewicht en voordelig
Meiling Coating Professionals kan elke ondergrond voorzien van een coating van metaal met VeroMetal. VeroMetal is een gepatenteerd productieproces om koud, spuitbaar metaal naadloos op bijna elke gewenste ondergrond aan te brengen. Het metaal is ook echt het metaal met dezelfde eigenschappen, maar dan licht en relatief voordelig. Het VeroMetal procedé wordt steeds verder verfijnd.

Toepassing
Vrijwel elk materiaal en elke ondergrond is te voorzien van een laagje metaal. Denk aan: schuim, kunststof, gips, hout, metaal, fiberglas, glas, kalk, aardewerk, beton, karton en zelfs papier. Na het aanbrengen heet VeroMetal alle eigenschappen van gietmetaal, zowel uiteerlijk, glans en warmtegeleiding.

Soorten VeroMetal
Bij Meiling Coating Professionals heeft u de keuze uit verschillende soorten VeroMetal: aluminium, brons, goud, gunsmoke, koper, messing, RVS, reflex So1, tin, zink en meer.

Afwerking VeroMetal
De volgende afwerking van de metalen zijn mogelijk: Gepatineerd, gepatineerd met schuurstrepen, gepolierd, satin gloss, roest, en (groen)oxidatie.