Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

neem contact op

bekijk Verometal voorbeelden

Elk materiaal een coating van metaal

Met Verometal is alles mogelijk; een kunststof product voorzien van een laagje metaal of aluminium, brons, ijzer, koper, messing! Een coating van (composiet) metaal, met de eigenschappen en het uiterlijk van dat metaal. Maar dan lichtgewicht dus niet het gewicht van metaal. Het is toepasbaar op elke ondergrond en elk materiaal. 

Eigenschappen en uiterlijk van metaal, licht van gewicht en voordelig

Meiling Coating Professionals kan elke ondergrond voorzien van een coating van metaal met Verometal. Vermetal is een gepatenteerd productieproces om koud, spuitbaar metaal naadloos op bijna elke gewenste ondergrond aan te brengen. Het metaal is ook echt het metaal met dezelfde eigenschappen, maar dan licht en relatief voordelig. Het Verometal procedé wordt steeds verder verfijnd.


Toepassing

Vrijwel elk materiaal en elke ondergrond is te voorzien van een laagje metaal. Denk aan: schuim, kunstof, gips, hout, metaal, fiberglas, glas, kalk, aardewerk, beton, karton en zelfs papier. Na het aanbrengen heet Verometal alle eigenschappen van gietmetaal, zowel uiteerlijk, glans en warmtegeleiding.


Soorten Verometal

Bij Meiling Coating Professionals heeft u de keuze uit verschillende soorten Verometal: aluminium, brons, goud, gunsmoke, koper, messing, RVS, reflex So1, tin, zink en meer.


Afwerking Verometal

De volgende afwerking van de metalen zijn mogelijk: Gepatineerd, gepatineerd met schuurstrepen, gepolierd, satin gloss, roest, en (groen) oxidatie.

klik hier om voorbeelden te zien