Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Vraag een offerte aan

MEer weten over spuitwerk op locatie

Meer weten over het afleveren van kozijnen in concept V

Meer weten over planmatig en duurzaam onderhoud

Spuitwerk voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie

Zoekt u een professionele spuiterij voor het coaten van uw product? Meiling Coating Professionals is uw professioneel vernieuwer. In onze geconditioneerde spuitcabines realiseren we een hoge en constante kwaliteit van het spuitwerk, een efficiënte orderdoorvoer en strakke levertijden. Voor de vereiste bescherming en een fraaie uitstraling. Wij coaten zowel enkelstuks als grote series. 

Metaal, kunststof, hout en meer

Wij spuiten (onderdelen van) kozijnen, garagedeuren, industriële machines, deuren, trappen, vensterluiken, panelen, keuken en meubels. Van metaal, kunststof en hout. Ook spuiten we – op locatie – wanden, plafonds en deuren. Elke ondergrond en elk werkstuk vraagt om specifiek spuitwerk. Wij werken voor fabrikanten, aannemers, interieurbouwers, winkelinrichters, montagebedrijven en keukenbouwers. Desgewenst verzorgen wij de complete handling, maar u kunt het (de)monteren en transport van en naar onze spuiterij ook zelf doen. Trouwens, ook particulieren zijn welkom bij Meiling Coating Professionals.

Kleurecht en krasbestendig

Wij beschikken over vier professionele spuitcabines. Deze moderne ruimten zijn geconditioneerd en stofvrij. Hier realiseren wij de beste, constante kwaliteit van ons spuitwerk. Kleurecht en krasbestending. Voor een duurzaam gebruik van het product. De railsystemen dragen bij aan een efficiënte orderdoorloop, ook bij seriematig werk.

Onze processen: volgens ISO 9002

Meiling werkt volgens het ISO 9002-certificaat. Dit internationaal erkende keurmerk geeft aan dat we al onze bedrijfsprocessen maximaal efficiënt hebben ingericht. Dit zorgt voor de beste kwaliteit tegen lage kosten.