Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

MEer weten over spuitwerk op locatie?

Wij spuiten ook uw binnendeuren

Meer weten? Vul ons contactformulier in.

Laat u inspireren

Spuitwerk voor uw interieur

Wilt u het interieur van uw kantoor, winkel of huis sfeervol afwerken? Dan kunt u natuurlijk een schilder laten komen. Maar u kunt ook kiezen voor spuitwerk. Dat geeft een strak resultaat én gaat veel sneller. Meiling Coating Professionals is specialist in het spuiten van complete interieurs. Dat doen wij voor onder meer bedrijven, zorgorganisaties en winkels. We spuiten ook losse elementen, zoals wanden, plafonds en deuren; in onze spuiterij of bij u op locatie.

In onze spuiterij
Meubels, wanden, deuren en meer… we spuiten ze in onze professionele spuiterij. Onder ideale, geconditioneerde omstandigheden coaten wij hier onder meer meubels, keukens en radiatoren. Wij coaten onder meer MDF, kunststof, metaal en glas. Elke spuitcabine is ingericht voor een soort ondergrond.

Of op locatie
We spuiten ook bij u op locatie. Denk aan onder meer wanden, plafonds, deuren en kozijnen. Lees meer over spuitwerk op locatie.

Elke spuittechniek, elke coating
Hoogglans, zijdeglans, beits, metallic, marmer, structuur, craquelé of ander effecten en bewerkingen … wij beheersen elke spuittechniek. En werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitslakken.

Ook hooglans en beits
Wij hebben ons gespecialiseerd in het spuiten van hoogglanslak en beits. Het spuiten hiervan vereist vakmanschap en opperste zorgvuldigheid. Bij seriematige opdrachten werken met proefstalen. Dit draagt bij aan een constante kwaliteit van de coating.