Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Laat u inspireren

Meer weten over spuitwerk op lokatie?

Meer weten over het spuiten van keukens?

Spuitwerk op locatie

Wilt u op eigen locatie wanden, plafonds, deuren of kozijnen laten spuiten? Meiling Coating Professionals verzorgt dit voor u. Wij komen bij u langs, met professioneel spuitmateriaal, de juiste coating en met Arbo-goedgekeurd steigermaterieel. Het voordeel van spuiten op locatie? De razendsnelle doorlooptijd en de minimale overlast. Het fraaie resultaat. En: de veelal lagere kosten. 

Goede dekking, strak resultaat

Professioneel spuitwerk biedt belangrijke voordelen ten opzichte van handmatig schilderen. Met spuitwerk brengen we de verf op in een hoge, egale laagdikte. De coating heeft een betere vloeiing en zorgt voor een goede dekking op de randen (kantendekking). En anders dan bij handmatig schilderen blijven er geen kwastharen achter in de lak. Kortom: spuitwerk geeft een heel strak resultaat. In de gewenste kleuren en met de juiste bescherming.

Sneller dan handmatig schilderen

Coaten is sneller dan handmatig schilderen. Tot wel 40% sneller! Dit dankzij aan de snelle droogtijd van de coating (na circa 45 minuten stofdroog) en aan de efficiƫnte werkwijze. Het voordeel is duidelijk: zo min mogelijk onderbreking van uw (bedrijfs)activiteiten.

Watergedragen lak

Al onze producten zijn watergedragen. Er is dus geen uitstoot van schadelijke stoffen.