Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Benieuwd naar Meiling? Neem contact met ons op

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

De Keukenspuiters

De Deurenspuiters

Spuitwerk op locatie

Wilt u op eigen locatie wanden, plafonds, deuren of kozijnen laten spuiten? Meiling Coating Professionals verzorgt dit voor u. Wij komen bij u langs, met professioneel spuitmateriaal, de juiste coating en met Arbo-goedgekeurd steigermaterieel. Het voordeel van spuiten op locatie? De razendsnelle doorlooptijd en de minimale overlast. Het fraaie resultaat. En: de veelal lagere kosten. 

Goede dekking en strak resultaat
Professioneel spuitwerk biedt belangrijke voordelen ten opzichte van handmatig schilderen. Met spuitwerk brengen we de verf op in een hoge, egale laagdikte. De coating heeft een betere vloeiing en zorgt voor een goede dekking op de randen (kantendekking). En anders dan bij handmatig schilderen blijven er geen kwastharen achter in de lak. Al onze producten zijn watergedragen. Er is dus geen uitstoot van schadelijke stoffen. Kortom: spuitwerk geeft een heel strak resultaat. In de gewenste kleuren en met de juiste bescherming.

Sneller dan handmatig schilderen
Coaten is sneller dan handmatig schilderen. Tot wel 40% sneller! Dit dankzij aan de snelle droogtijd van de coating (na circa 45 minuten stofdroog) en aan de efficiënte werkwijze. Het voordeel is duidelijk: zo min mogelijk onderbreking van uw (bedrijfs)activiteiten.