Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Vraag een offerte aan

Meer weten over het spuiten van keukens

Meer weten over het laten schilderen van binnendeuren?

Toe aan restyling van uw huis, bedrijfspand of ander gebouw?

Radiator spuiten (ook seriematig)

Wilt u uw bestaande radiatoren vernieuwen? Of wilt u uw nieuwe radiatoren laten spuiten? Bij Meiling Coating Professionals bent u verzekerd van een hoogwaardige coating. Kleurecht, krasbestendig en stootvast. Voor jarenlang gebruik. Wij spuiten zowel enkelstuks als seriematig. Dat doen we in de geconditioneerde spuiterij of op locatie. 

De beste coating, de optimale spuitmethode

Alleen de beste laksoorten zijn goed genoeg. Voor een optimale hechting stemmen we onze spuitmethode af op de ondergrond, op de praktische toepassing en op de kwaliteitseisen van de opdrachtgever. Soms volstaat het om de coating direct aan te brengen op de ondergrond. Vaak brengen we eerst een primer aan, gevolgd door de coating. Bij twijfel voeren we vooraf een hechtproef uit. Dit biedt zekerheid over de juiste behandeling.

Optimale spuitmethode in onze spuiterij

We brengen de coating aan in één van onze spuitcabines; egaal en in de juiste dikte. Zorgvuldig vakwerk, volgens de laatste milieu- en kwaliteitseisen. Onze spuiterij is ingesteld op hoge aantallen. Met als eindresultaat: duurzaam en esthetisch fraai spuitwerk. Wij garanderen korte levertijden en een hoge leveringsbetrouwbaarheid.