Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Laat u inspireren

Meer weten over het afleveren van kozijnen in concept V

Meer weten over het spuiten van keukens?

De aanpak van Meiling Coating Professionals

Wat u mag verwachten van Meiling Coating Professionals? Een resultaatgerichte en klantgerichte aanpak. Maar dan ook écht. Wij hebben aandacht voor uw specifieke vraag. En vinden het belangrijk dat u ons inschakelt op de manier waarop ú dat wilt. Eigenlijk is alles mogelijk. U kunt kiezen voor: 

Samen doen

Wilt u uw werkstuk in onze spuiterij laten coaten, maar ziet u op tegen de kosten? Dan doen we het toch gewoon sámen? U het schuurwerk, wij het coaten. Om maar wat te noemen. Of kies ervoor om uw werkstuk zelf te (de)monteren op uw locatie en daarna te transporteren. Wij schikken ons naar uw wensen en mogelijkheden. Of dat gebruikelijk is? Vast niet.


Volledig uitbesteden

Wilt u één enkel werkstuk bij ons laten coaten? Of hebt u een grotere opdracht? Onze spuiterij is volledig ingericht voor het behandelen van werkstukken, zowel enkelstuks als grote series. Van het schuren, gronden en – indien van toepassing – beglazen tot en met het coaten. En uiteraard met alle logistiek daaromheen. Desgewenst verzorgen wij de montage van u werkstuk op uw locatie. Bovendien kunt u ons inschakelen voor het transport. Onze totaalaanpak zorgt voor een efficiënte orderdoorloop.