Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

BENIEUWD NAAR MEILING? NEEM CONTACT MET ONS OP

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN

LAAT UZELF INSPIREREN EN ADVISEREN IN ONZE WINKEL

DE KEUKENSPUITERS

Laat uw keukenkastjes spuiten
Is het plakfolie van uw deurtjes losgelaten? Bent u uitgekeken op de kleur? Laat de frontjes van uw keukendeurtjes dan spuiten in onze spuiterij! Uw keuken is binnen no time weer als nieuw.

Demontage: U of wij?
Gaat u voor ultiem gemak, of wilt u een gedeelte zelf doen? Afhankelijk van uw wensen kiest u de werkwijze en het budget dat bij u past. Zo kunt u zelf de keukendeuren demonteren en bij ons afleveren, dat scheelt u al gauw 200 euro!

Werking
Eventueel plakfolie wordt verwijderd, beschadigingen worden bijgewerkt en de frontjes worden vakkundig ontvet en geschuurd. Onze keukenspuiters voorzien vervolgens elk keukendeurtje (ongeacht type en ondergrond) van de door u gewenste kleur!

Keuken monteren
Als u alles door onze keukenspuiters laat doen, bezorgen en monteren wij de keukenpanelen bij u thuis. Bent u handig en doet u het liever zelf? De keukendeurtjes liggen -na ongeveer 8 werkdagen- perfect afgelakt en ingepakt voor u klaar!

Afwerking
Wilt u de keukendeurtjes in mat of zijdeglans laten afwerken? Of gaat u voor een high end uitstraling (hoogglans)? Laat het ons weten!

Offerte aanvragen
Bent u nieuwsgierig wat het spuiten van uw keuken kost? Ga naar onderstaande link en vraag uw offerte aan. U ontvangt in een dag een op maat gemaakte offerte!
https://www.dekeukenspuiters.nl/offerte-keukenkastjes-spuiten

Tip! Kom bij ons langs in de winkel en bekijk samen met onze interieurstylisten welke kleur voor uw keuken het best bij de rest van uw interieur past!