Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Neem contact op

Meer weten over het spuiten van keukens

bekijk voorbeelden

Keuken spuiten (renovatie)

Is uw keuken toe aan vernieuwing? Of wilt u een nieuwe keuken in een bijzondere kleur? Onze coating professionals spuiten uw keuken in elke gewenste kleur. Kleurecht, slijtvast en krasbestendig. Professioneel spuitwerk voor jarenlang plezierig en probleemloos gebruik. Kies voor de originele kleur of juist voor heel iets anders. U heeft keuze uit meer dan vierduizend kleuren en verschillende glansgraden. Desgewenst voeren we reparaties uit. We noemen deze service: Keuken Color Coating®.

Voor professional en particulier

Wij werken voor keukenbouwers, keukenrenovatiebedrijven en woningcorporaties. En wij werken voor particulieren. U kunt dus altijd bij ons terecht


Spuitwerk: geschikt voor alle ondergronden

U kunt bij ons keukens van allerlei materialen laten spuiten. Denk aan: MDF, gefineerd, gelakt hoogglans, kunststof, hout, folie, gespoten zijdeglans, geschilderd en zelfbouw keukens. Elke ondergrond heeft zijn eigen spuitmethode. De niet-uitneembare delen van de keuken spuiten we bij u op locatie, de uitneembare delen (lades en deurtjes) in de spuiterij.


Zo werkt het

Onze monteurs komen bij u langs om uw keuken op te meten en te demonteren.

Wij spuiten uw keuken in de geconditioneerde omgeving van onze spuitcabines. In de kleur die u wilt. Ongeacht de vorm en het materiaal. De deuren en panelen spuiten we mat, zijde-glas of hoogglans.

Onze monteurs komen weer bij u langs om uw keuken te monteren. Deze is voorzien van een slijtvaste coating.


Wat kost het

Ga voor een directe online prijsberekening naar www.KEUKENCOLORCOATING.NL