Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtOver Meiling Vacatures Nieuws Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Neem contact op

Meer weten over spuitwerk op locatie

Laat u inspireren

Garagedeur spuiten

U wilt graag een bestaande garagedeur laten vernieuwen? Of u wilt één of meer nieuwe garagedeuren laten spuiten? Meiling Coating Professionals heeft hier veel ervaring mee. In onze eigen, geconditioneerde spuitcabines voorzien wij elke garagedeur van de gewenste kleur en de juiste coating. Zowel enkelstuks als in grote series. 

Garagedeuren in vele coatings & kleuren
Een garagedeur stelt specifieke eisen aan de coating. Wij voorzien de ondergrond van een primer en spuiten de deur af met een duurzame twee-componenten polyurethaan-lak. In de kwaliteit die u wenst. Kras- en stootbestendig, kleurvast, UV-bestendig en onderhoudsarm. Klaar voor vele jaren intensief gebruik. In weer en wind.

Geconditioneerde en stofvrije spuitcabine
Onze processen zijn afgestemd op zowel enkelstuks en kleine opdrachten als grote series. In de geconditioneerde en stofvrije omgeving van onze spuitcabines realiseren wij een hoge, constante kwaliteit van het spuitwerk. De railsystemen zorgen voor een efficiënte orderdoorloop, ook bij grotere, seriematige opdrachten. Wij garanderen korte levertijden en een hoge leveringsbetrouwbaarheid. We analyseren deze productiegegevens doorlopend. We spuiten ook garagedeuren op locatie.