Coating professionalsMeesterschildersInterieur & DecoratieSite overzichtNieuws Vacatures Evenementen Contact 
Bel ons: 0341 369 009

Laat u inspireren

Meer weten over kozijnrenovatie?

Prefab-afwerking van kozijnen

Heeft u een timmerfabriek voor kozijnen? Of maakt u als aannemer zelf uw kozijnen? Meiling Coating Professionals werkt graag met u samen. Wij zijn specialist in het gronden, beglazen en aflakken van uw kozijnen (Concept V), in onze geconditioneerde spuiterij. Bovendien verzorgen wij de volledige handling: van transport naar onze spuiterij en aflevering op de bouwlocatie. we noemen dit: Meiling Concept V (M-CV).

25 jaar garantie en periodiek onderhoud

Wij leveren uw kozijn volledig prefab af. Dat doen we in Concept V: inclusief 25 jaar garantie en periodiek onderhoud. Dat biedt de eindgebruiker veel gemak en maximale zekerheid.

Geconditioneerde spuiterij

Wij beschikken over een professionele spuiterij met vier moderne spuitcabines. In deze geconditioneerde en stofvrije omgeving geven wij uw kozijnen de best mogelijke afwerking. In de juiste kleur en de beste coating. Kleurvast, UV-bestendig en krasbestendig. Klaar voor heel veel jaren probleemloos gebruik. In weer, wind en zon.

Geconditioneerde en stofvrije spuitcabine

Onze processen zijn afgestemd op zowel enkelstuks en kleine opdrachten als grote series.
De railsystemen in onze spuitcabines zorgen voor een efficiƫnte orderdoorloop, ook bij grotere, seriematige opdrachten. Veel aandacht besteden wij ook aan de logistiek. Wij verwerken alle inkomende en uitgaande goederen op efficiƫnte wijze in onze bedrijfshallen.